O PLANERU

236086433_273965584490829_3025817608501976223_n

Fin planer – rokovnik dizajniran od strane knjigovođe i namijenjen knjigovođi, a dolazi kao spas za svakodnevne obaveze i planove tijekom radnog dana.

Sa sadržajem od preko dvjesto stranica omogućava praćenje obračuna PDV-a, plaća, završnih računa, zabilješki, klijenata te ostale korisne mogućnosti koje mogu poslužiti knjigovođama.

Ono što je nedostajalo u rokovnicima za knjigovodstvenu struku pretočila sam u ovaj rokovnik, a koncept je omogućio kako meni, tako i Vama pažljivije planiranje, efikasniji rad te naposljetku kvalitetno obavljen posao.

Osim stručnog dijela, poseban naglasak stavljam na kreativni dio rokovnika, jer iz vlastitog iskustva znam da je u svakom poslu potrebna doza razbibrige i micanja od poslovne rutine.

Stoga sam odlučila slikama i bojankama razbiti svakodnevnu radnu monotoniju, kako bi Vam u crno-bijeli radni dan unijela dašak boje.

Sigurna sam da će moja zamisao upotpuniti vaše planiranje!

S Fin planerom zaplovite u novu i uspješnu 2024. Godinu!

Vaš Fin planer!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.