Što sve sadrži rokovnik za knjigovođe?

Rokovnik za 2023 sadrži 52 tjedna koliko je i u godini, tablice za PDV i plaće, usklade, slanje završnog, kontrola bilanci. Bilješke za sastanke i obične bilješke. Na početku rokovnika su popisi za slanje papira i popis svih firmi. Ima i dva popisa za mjesečne i tjedne obaveze koje se svaki tjedan/mjesec ponavljaju.
Kako ne bi sve bilo poslovno, unutra je i par slika za bojanje, jedna križaljka i osmosmjerka.

Na početku rokovnika moguće je upisati čiji je to rokovnik i ima dovoljno mjesta za naziv firme i OIB kako ga ne bi trebali uvijek tražiti po svuda kada vam zatreba.

Na vrhu svakog tjednog pregleda nalazi se podsjetnik da svaki tjedan se odmorite i odete s nekim na kavu (PAUZA ZA KAVU). Podsjetnik ako nekoga trebate nazvati (POZIVI), hitne stvari koje što prije treba obaviti a ne želite to pisati u raspored (HITNO). I na kraju mogućnost upisa osobe s kojom trebate dogovoriti sastanak (SASTANCI).

Trudila sam se da rokovnik ispunjava sve potrebe jednog knjigovođe kako bi mu što bolje služio. Mislim da sam uspjela jer već preko 300 knjigovođi ga koristi i sve reakcije su pozitivne. Ako želite i vi biti jedan od njih možete već danas naručiti rokovnik koji je baš za vas.

POGLEDAJ LISTANJE ROKOVNIKA