Zašto baš Fin Planer

Fin planer nije običan rokovnik. Fin planer je osmišljen s puno ljubavi i pažnje od knjigovođa za knjigovođe.

Svaki dan knjigovođe se susreću s raznim promjenama Zakona, zahtjevima klijenata i ponekad se nađu i u ulogama koje nisu za njih. Prošlo je vrijeme kad je knjigovodstvo bilo samo to, knjigovodstvo. Knjiženje ulaznih i izlaznih računa, obračun plaća i izrada završnog računa. Danas nam je država nametnula različite zakone (koji i dalje donose nekad i na dnevnoj razini) i različite obrasce i obaveze koje povećavaju obujam posla ali ne povećavaju ubrzanje procesa niti bolju naplatu.

Pomoću ovog rokovnika, knjigovođa si može olakšati vođenje svih zadataka koje mora odraditi u mjesecu. Svaki mjesec se nešto mijenja, neki pravilnik ili dio zakona. Knjigovođa sve njemu najbitnije promijene može zapisati na početku svakog mjeseca i s lakoćom naći svaki put kad mu je potreban podsjetnik. Na početku rokovnika postoji popis svih klijenata, to je odličan podsjetnik s koliko klijenata knjigovođa surađuje i bez problema dodaje na popis nove nakon sklapanja ugovora. Fin planer poseban je po još različitim popisima za lakše praćenje obaveza a kao još jednu korisnu stvar navela bi stranice za bilješke sa sastanka. Te stranice su bilješke koje imaju unaprijed određene stavke koje su dio svakog sastanka kao što je datum, klijent s kojim je sastanak i tema sastanka. Mogu se zapisati bilješke sa sastanka i ispod što je sve potrebno odraditi ili poslati nakon sastanka klijentu.

Ispod članka pogledajte video u kojem smo ga malo prelistali kako bi vam ga još više približili. Ako vam se svidjelo ono što ste pročitali, ne zaboravite kliknuti na link https://planerzasvakoga.hr/ i naručiti jedan rokovnik za sebe.